søndag den 19. august 2018

Ferie dag 17 – Træning, Oxie, Pensionist


Jeg sov ikke rigtigt godt i nat, mærkelige drømme, jeg vågnede flere gange. Jeg fortalte Anita det jeg kunne huske af drømmene, da vi mødtes i morges i Benløse for at træne.

Drømmene var noget sammenbladning af arbejde, mennesker fra fortid og nutid, taske der forsvandt med ukendt indhold, manglende transport, bøf og gris i en arbejdsmæssig sammenhæng, en uvejsom adgang til en arbejdsplads, meget rodet.

Anita konstaterede, at de drømme var helt i tråd med det, jeg havde skrevet som afslutning på blogindlægget i går: ”… jeg kan godt mærke, at jeg ikke ville have det dårligt med at ferien gled over i en mere permanent pensionisttilværelse.”

Træningen var for Lille Bjørns vedkommende med fokus på overgange i HTM2-programmet. P10 til P1 med spin, P1 til P2 med slalom og spin, P9 til P7 med twist; vi fik talt en del om håndtegn vs. at anvende fod-/ben til signalgivning. Jeg demonstrerede den nye afslutning: P10 360 grader og P9 360 grader, og Anita foreslog nogle alternativer, som jeg overvejer.

Med Max viste jeg alle overgangene i hans HTM3-program, og vi talte om nogle justeringer. Og så fik vi demonstreret hvor meget kopattelegetøjet er værd = rigtigt meget!!!

Lige præcis den træning jeg havde brug for i dag!

Derefter gik turen til Oxie, uden hundene, til en hyggelig grillfrokost og eftermiddag med svenskerne. Der er kun 14 dage til Sandras termin, og det kan ses 😊 Vi håber, at næste besøg bliver meget snart og inkluderer vores tredje barnebarn!

I dag havde vi gaver med til Frasse og Leo, to ens kikkerter, og de var et kæmpehit, selvom Leo ikke helt kunne finde ud af, hvad der var for og bag 😉

Da vi kom hjem gik Kirsten en tur med Lille Bjørn, mens Max og jeg gik til vandet og legede med fyrtårn. Endnu engang kunne jeg fundere over, hvordan den plasticting og vand kan skabe den mest fantastiske energi og 110 % fokus fra Max …

Vi var ikke rigtigt sultne, så aftensmaden blev til nogle skiver brød med brie, varmet i ovnen, serveret med hindbærsyltetøj, og derefter lidt brød med to slags pølse fra Hallegård. Og rosé spumante til.

Dagen i dag kunne sagtens være et godt eksempel på en god pensionistdag.

Ingen kommentarer: