lørdag den 18. august 2018

Ferie dag 16 – Køge, minder og planlægning

Championklasse 28. august 2013 (foto: Winnie West Ørngreen)

Vi var et smut i Køge for at købe gaver til Frasse og Leo, som vi skal besøge i morgen.

Vi startede med at få morgenkaffe og kaffebrød på Centralhotellet. Vi fandt den perfekte gave, to ens véd vi af erfaring er det eneste rigtige. Jeg fik øje på en ruhåret gravhund, der gik forbi, og i den anden ende gik Erna og Elsebeth, som vi fik en kort snak med, vi var jo midt i vores indkøb 😊

Vi gik videre, mødte Vibeke og Per, og fik en hyggelig snak om vine samt gode spisesteder på Bornholm og i Køge og omegn. Vi var omkring Bog & idé og fik købt to madbøger (dem kan vi ikke få nok af), og så gik turen hjem.

Selvom jeg godt ville have haft lidt mere sol på, gik Max og jeg på ud på eftermiddagen ned til stranden og fik en hyggelig svømmetur, vandet fejler bestemt ikke noget.

Der var flere minder, som jeg skulle dvæle ved i dag, bl.a. turen til Færøerne for et år siden. Men billedet for oven, taget af Winnie for præcis 5 år siden, var alligevel det, som betød noget særligt.

Det var med i ”Rally i Danmark. De første 10 år” med følgende tekst: ”Rallyudøvere er konkurrenter i ringen, men ikke uden for :-) Fotoet er fra en rally-prøve den 18. august 2013, hvor de 7 deltagere i championklassen blev fotograferet efter præmieoverrækkelsen. Fra venstre bagest: Susanne Frostholm, Conni Hansen, Charlotte Lia, Paul Lysholdt. Fra venstre forrest: Laila Nielsen, Christina Ulrich Pedersen og Annie Larsen (foto: Winnie West Ørngreen).”

Prøven er omtalt i dette blogindlæg Max’ første pind og i championklassen var placeringsrækkefølgen:
  1. Christina og Tempo 97 point og superchampion
  2. Annie og Tira 97 point
  3. Connie og Peia 94 point
  4. Susanne og Beauty 92 point
  5. Charlotte og Spot 89 point
  6. Paul og Megan 86 point
  7. Laila og Donna 77 point
En prøvedag, som bare var skøn. Og nå ja, som titlen på blogindlægget fortæller, så var Max med. Det var bare for sjov, for det var generalprøve på Megans DM, men han endte sørme med at få 96 point og dermed sin første pind – det var før det kom til at hedde certifikater.

Jeg kan tydeligt huske ærespladsen … Trine var dommer, Martin sekretær, og han kommenterede Max’ klynk i ærespladsen 😊 Men vi fik den!

Som man kan se på Max’ side for 2013, var rally ikke det vi gjorde det mest i det år, det var LP. Jeg genlæste i øvrigt reglerne for LP3 for en uge siden, fordi jeg fik en mærkelig forestilling om, at Max og jeg skulle få lyst til at vende tilbage, det gjorde jeg ikke …

Hvilket fører mig til at tale om planlægningen af træningen.

Nose Work. Max har indtil videre overtaget Lille Bjørns plads på Meretes øvet hold, fordi han skal til prøve 26. august. Hvad der sker derefter i forhold til Nose Work véd jeg ikke, jeg burde nok træne det med dem begge, men det finder jeg ud af.

Rally. Bortset fra en prøve i Helsingborg 2. september og de to på Samsø 21. oktober, er Lille Bjørn officielt pensioneret som rallyhund. Jeg skriver selvfølgelig mere om det senere, og jeg kunne måske finde på at fortsætte lidt med ham i Sverige, men i Danmark bliver det definitivt farvel.

Med Max er det noget helt andet. Med hovedfokus på at arbejde med ham med forstyrrelser i alle mulige sammenhænge håber jeg at vi kan genskabe det samarbejde til konkurrencer, som jeg har med ham, når vi træner. Det er jeg sikker på at vi kan! Jeg har det virkeligt fint mentalt med at have fået rally som fokusområde med ham.

HTM. Den 20. oktober på Samsø bliver Max’ midlertidige afsked med HTM, med et nummer til Liberty Bell. Det bliver en pause i HTM håber jeg, men nu må vi se.

Med Lille Bjørn og HTM kan jeg mærke, at jeg er i den helt rigtige stemning. Jeg har visualiseret HTM2-nummeret mange gange på det sidste, og til træningen i morgen er det overgangene, der skal arbejdes med. Vi skal også se lidt på historien til HTM3-nummeret til 21. oktober. Jeg véd, jeg er mentalt hvor jeg skal være, når jeg har det præcis, som jeg har det nu, med både HTM2 og HTM3 …

Arbejdsmæssigt har jeg det ikke ligesådan, men det er en helt anden snak. Men jeg kan godt mærke, at jeg ikke ville have det dårligt med at ferien gled over i en mere permanent pensionisttilværelse.

Ingen kommentarer: